Import eMule download

abel
Site User
Posts: 98
Joined: Sat Apr 28, 2012 7:17 pm

Import eMule download

Postby abel » Sun Oct 20, 2013 9:26 pm

how can i import a .part file of eMule?

thanks.

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Sun Oct 20, 2013 10:47 pm

currently you need the part.met for that and you simply open it with the same dialog as for torrents.
Live free or die trying!

abel
Site User
Posts: 98
Joined: Sat Apr 28, 2012 7:17 pm

Postby abel » Mon Oct 21, 2013 9:10 am

ok, thanks, this evening i try it.

However, what is the correlation between the eMule import function with the Torrent dialog?
Sorry but, again, bad user experience.

User avatar
esher
Site User
Posts: 46
Joined: Sun Apr 08, 2012 9:42 pm

Postby esher » Mon Oct 21, 2013 9:13 am

i think the correlation is the "import function" itself.

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Mon Oct 21, 2013 9:14 am

abel wrote:ok, thanks, this evening i try it.

However, what is the correlation between the eMule import function with the Torrent dialog?
Sorry but, again, bad user experience.


Well its a dialog for opening files and adding them to download, you can open a torrent you can open a DLC container file, you can open an amule collection file and you can open an unfinished eMule download
Live free or die trying!

abel
Site User
Posts: 98
Joined: Sat Apr 28, 2012 7:17 pm

Postby abel » Mon Oct 21, 2013 7:45 pm

It does not work, and i'm not surprised. Have you tested before releasing it?
If i try to load the file XXX.part.met, nothing happens, and the log says ".... is already listed as ...".

Anyway, if a dialog is for all those uncorrelated things, why the icon is a frog (which refers to Torrent Azureus) and the tooltip is only about "Torrent/Container" ? I've already talked about this in another thread.

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Tue Oct 22, 2013 8:21 am

".... is already listed as ..."
means you already have a file with that ed2k hash, than nothing happens
it imports only new files.
It was tested and working may be some later change broke it i wil test it again.
Live free or die trying!

abel
Site User
Posts: 98
Joined: Sat Apr 28, 2012 7:17 pm

Postby abel » Tue Oct 22, 2013 7:00 pm

ok. I thought the logic was: IF already exists, TRY to import complete chunks.


Return to “Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php