NeoLoader.dmp & MuleKad.dmp (NeoLoader 0.29b)

enOehTsIsihT
Site User
Posts: 393
Joined: Mon Apr 16, 2012 2:22 pm

NeoLoader.dmp & MuleKad.dmp (NeoLoader 0.29b)

Postby enOehTsIsihT » Fri Apr 05, 2013 7:28 am

NeoLoader has crashed
Attachments
MuleKad.7z
(9.48 KiB) Downloaded 85 times
NeoLoader.7z
(19.2 KiB) Downloaded 87 times

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Fri Apr 05, 2013 8:46 am

thx for the dumps, I fixed the bug in mule kad, it was trivial,
the bug in the neoloader is however wired.

It crashes in the bandwidth control.

What networks are using and do you have set any speed limits?

David X.
Live free or die trying!

enOehTsIsihT
Site User
Posts: 393
Joined: Mon Apr 16, 2012 2:22 pm

Postby enOehTsIsihT » Fri Apr 05, 2013 12:28 pm

dowload: 100Mbps
upload: 20Mbps

I have not set any speed limits,but i run the other bt clients at the same time

MuleKad crash can not happen again after computer reset

maybe computer's ram is not enough

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Fri Apr 05, 2013 2:39 pm

can you please check in task manager if neo is using to much ram > 1GB
Live free or die trying!

enOehTsIsihT
Site User
Posts: 393
Joined: Mon Apr 16, 2012 2:22 pm

Postby enOehTsIsihT » Fri Apr 05, 2013 3:34 pm

The neo use ram is 36000K

Ram usage is high loading because I ran too many programs

when ram usage is high loading(7.8GB/8GB),i run neo

And MuleKad may be crash


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php