0.44 Final Bugs

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Sun Jun 01, 2014 7:56 am

is the availability bug still present? it should be fixed...
Live free or die trying!

enOehTsIsihT
Site User
Posts: 393
Joined: Mon Apr 16, 2012 2:22 pm

Postby enOehTsIsihT » Sun Jun 01, 2014 2:47 pm

DavidXanatos wrote:is the availability bug still present? it should be fixed...

Yes,it is.
clip0063.7z 589 KB
https://mega.co.nz/#!co00WI7Z!IGlkXjzvdXfiintZ-rq70iomhaKhatY84AwjqRhEYPo

User avatar
Neo26
Site User
Posts: 331
Joined: Sun Dec 09, 2012 1:53 pm

Postby Neo26 » Sun Jun 01, 2014 4:40 pm

Server disconnect for any reason log line is still missing.

Force Start is not greyed out when no file is selected.

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Sun Jun 01, 2014 10:09 pm

i cant reproduce the availability bug right now, with the test file,
can you make a video and scroll thorugh the whole transfer list to toe bottom?
Live free or die trying!

enOehTsIsihT
Site User
Posts: 393
Joined: Mon Apr 16, 2012 2:22 pm

Postby enOehTsIsihT » Sun Jun 01, 2014 10:27 pm

DavidXanatos wrote:i cant reproduce the availability bug right now, with the test file,
can you make a video and scroll thorugh the whole transfer list to toe bottom?

clip0064.7z 1.0 MB
https://mega.co.nz/#!hkk1DaQL!-j3-S1c3L9TdJvGUm4u4BBWCUozhmHqoHR6ZpCncU1s

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Mon Jun 02, 2014 8:20 pm

i think i know whats the issue, next release will be fixed
Live free or die trying!

enOehTsIsihT
Site User
Posts: 393
Joined: Mon Apr 16, 2012 2:22 pm

Postby enOehTsIsihT » Tue Jun 03, 2014 4:08 am

Current IP bug exists in winXP.

User avatar
DavidXanatos
Site Admin
Posts: 769
Joined: Wed Jun 30, 2010 7:54 pm

Postby DavidXanatos » Thu Jun 05, 2014 7:20 am

enOehTsIsihT wrote:Current IP bug exists in winXP.


but on win 7 it works?
Live free or die trying!

enOehTsIsihT
Site User
Posts: 393
Joined: Mon Apr 16, 2012 2:22 pm

Postby enOehTsIsihT » Thu Jun 05, 2014 8:29 am

DavidXanatos wrote:but on win 7 it works?

Win7 doesn't have the bug.
--------------------------------------------------------------------
NeoKad_06.06.2014_13-03-46,162.dmp 85 KB
https://mega.co.nz/#!dllWGSyJ!swUfYBbYMINv6yJyJU2v6esO570SUAuU3ZzvZ4O0woQ

User avatar
Neo26
Site User
Posts: 331
Joined: Sun Dec 09, 2012 1:53 pm

Postby Neo26 » Wed Jun 11, 2014 4:21 pm

Would be nice to ignore the subfiles count in the queque system, as it it is very chaotic, almost imopossible to manage manually.

EDIT
When halt a file the v in the checkbox is not removed even if it works. Its refreshed once you choose another subfile but not clicking on the "v" inside the checkbox.


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests

Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php